Werken bij Full Force Security

Onze Kernwaarden

Service:
Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij geloven dat ware professionaliteit zich manifesteert door superieure service. Dit betekent dat we niet alleen focussen op technische expertise, maar ook op de ontwikkeling van sterke, ondersteunende relaties met onze klanten en elkaar. Bij ons vind je een werkomgeving die innovatie en streven naar perfectie stimuleert, terwijl menselijkheid en empathie altijd voorop staan.

Solidariteit:
Wij bouwen aan een werkcultuur waarin iedereen zich gesteund en gewaardeerd voelt. Solidariteit bij ons betekent dat iedereen, ongeacht positie of taak, cruciaal is voor ons gezamenlijk succes. We werken samen, delen successen en staan klaar om elkaar te helpen in uitdagende tijden. Deze wederzijdse steun creëert een sterke basis voor persoonlijke en professionele groei.

Betrouwbaarheid:
Vertrouwen is de hoeksteen van onze professionele relaties. We waarderen en cultiveren betrouwbaarheid in al onze interacties. Dit betekent dat je kunt rekenen op een team dat eerlijk, transparant en consequent is, waardoor een veilige en vertrouwde werkomgeving ontstaat.

Integriteit:
Integriteit is geen optie, maar een manier van leven bij ons. We doen wat juist is, niet alleen wat noodzakelijk is. We streven ernaar altijd te handelen met de hoogste ethische standaarden, zowel binnen ons team als in onze externe relaties. Werken bij ons betekent dat je deel uitmaakt van een organisatie waar eerlijkheid, transparantie en morele moed gewaardeerd worden.

Professionaliteit:
We zijn trots op ons vakmanschap en streven naar excellentie in alles wat we doen. Professionaliteit voor ons betekent een continue inzet voor ontwikkeling en verbetering, een onberispelijk gedrag en een uitmuntend voorkomen, zowel in ons werk als naar onze klanten toe. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een setting waar kwaliteit, respect en professionaliteit de norm zijn.

Wat Wordt er van U Verwacht?

Bij Full Force Security zijn we voortdurend in ontwikkeling, omdat de wereld om ons heen verandert. Wij vinden het belangrijk dat ons personeel zich kan aanpassen aan deze veranderende werkomgeving en altijd op de juiste wijze kan handelen, met de garantie van veiligheid voor mensen en bezittingen als hoogste prioriteit.

Als beveiliger bij ons bent u het visitekaartje van ons bedrijf op locatie. U waarborgt de veiligheid en kwaliteit van onze diensten. U werkt voornamelijk met mensen, waardoor goede sociale en communicatieve vaardigheden essentieel zijn. U bent altijd alert op ongewenste activiteiten en gebruikt zowel cameratoezicht als fysieke surveillance om de veiligheid binnen diverse faciliteiten te garanderen. U signaleert mogelijke calamiteiten, rapporteert deze en ondersteunt bij incidenten rondom het object.

Uw kerntaken omvatten:

-Toezicht houden, inclusief brand-sluit- en controle rondes lopen.
– Weren van onbevoegden en tijdig opmerken en adequaat optreden bij onregelmatigheden.
– Bediening van de telefooncentrale en verrichten van lichte administratieve werkzaamheden.
– Verantwoordelijk zijn voor de toegangscontrole, het sleutelbeheer en het ontvangen en registreren van bezoekers.

De kernwaarden die wij als bedrijf hanteren – service, solidariteit, betrouwbaarheid, integriteit en professionaliteit – verwachten wij ook van al ons personeel. Deze waarden vormen de basis van uw dagelijkse taken en interacties binnen het team en met onze klanten.

Veiligheid Voorop:
De veiligheid van onze beveiligers is altijd onze hoogste prioriteit.

Sluit U Aan bij Ons Team
Heeft u interesse om deel uit te maken van ons toegewijde team? Neem dan snel contact op of informeer naar de mogelijkheden.