Opleidingen en Trainingen

Bij Full Force Security, vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich continu kunnen blijven ontwikkelen. Ze zijn het visitekaartje van de organisatie. Dit is ook de reden dat we hier veel aandacht aan besteden.  Wij bieden verschillende vaardigheidstrainingen aan waaronder: ‘Omgaan met Agressie’, ‘Hospitality’ of “Communicatieve Vaardigheden” en het omgaan met een calamiteit. Zo beschik je als medewerker van Full Force Security altijd over de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren. Ons doel is om de kwaliteit van onze medewerkers te bevorderen en daardoor de veiligheid op een hoger niveau te brengen.

Als beveiligingsmedewerker bij Full Force Security heb je dagelijks contact met mensen op verschillende niveaus.  Je succes wordt dan ook sterk bepaald door de kwaliteit van communicatie en service.
De doelstelling van onze communicatietrainingen is dan ook om onze medewerkers de vaardigheden bij te brengen om op een goede wijze met mensen om te gaan.